In glaasjes, schaaltjes of porseleinen schoteltjes
Geserveerd met citroen en peper
Olijfjes, ansjovis, kerstomaatjes,…
Schuimwijn « Baron de Beaucourt » en fruitsap
Koude en warme hapjes (6 stuks)
Schuimwijn « Baron de Beaucourt » en fruitsap
Koude en warme hapjes (10 stuks)
Om de geboorte van uw kleinste te vieren kan u uw gasten verwennen met een parade van een tiental fijne hapjes – warm en koud – en kunnen ze kiezen tussen een uitstekende Cava, fruitsap, bieren en frisdranken. Als afsluiter van de receptie worden de genodigden verwend met een dessertje.
Voor de allerkleinsten (2-12 jaar) voorzien we aangepaste hapjes (chips, kippenboutjes, kroketjes, croque monsieur, ijsje, suikerspin) en als drankjes fruitsap en frisdranken. Als het weer het toelaat wordt er ook een springkasteel voorzien. (€10,00/pp)
Bij aankomst krijgen de genodigden een glaasje Cava of fruitsap.
Gedurende twee uur wordt voortdurend rondgegaan met Cava en 10 hapjes per persoon (5 warme en 5 koude). De gasten kunnen zich eveneens gaan bedienen aan één of meerdere buffetjes die opgesteld staan. Daarbij hebben ze de keuze uit ondermeer:
- Oesterbar en fruits de mer
- Oosterse wok met scampi’s en soepje van de chef
- Italiaans kraampje met charcutería: Parmaham, stoffelotto, rosetta-salami en allerhande pesto’s, zongedroogde tomaatjes, olijven, focaccio en warme raclette-kaas.
tomaat – avocado - slaharten
tartaar – mi-ciut - notenslaatje
kippenreepjes- scampi’s- krokante spekjes- parmaham
gemarineerde groentjes – parmesan - arbequina-olijven
terrine - structuren van rode biet - wildemanpeer
Belle-vue style – kwarteleitje
vitello tonato - foie gras- polderaardappel met gerookte forel - …
gepresenteerd op bordjes in buffetvorm
asperges - tomaat - bloemkool - witlof -waterkers - pompoen
broccoli - jonge worteltjes - champignon - kervel - knolselder
gerookte eendenborst - beukzwammetjes
fijne groentjes – gehaktballetjes
noordzeevis - rouille - krokante toast
armagnac - stukjes kreeft - zure room
preistoemp – grijze garnalen – pancetta
tong - scampi - zalm - kabeljauw - coquilles - garnalen
zeekraal - prei - citroentijm
curryroom – appeltjes - verse pasta
stoverij van jonge groentjes - broodcroutons - blanke boter
gestoofde prei – garnalen – witte wijnsaus
kingkrab - asperges – vierge van tomaat
charlotte-aardappel – pijpajuin - béarnaise van schaaldieren
postelein - garnaal - polderaardappel
geconfijte flandriatomaat - kapperappeltjes - jus Nouilly-Prat
ragout van oesterzwam - gerookt spek - sausje met cava
gegratineerd - keiemtaeler - tuinkruiden - venkel
venkel - pinktomaat – rode biet
Kinderen onder de twaalf jaar kunnen mee-eten met de volwassenen aan de helft van de prijs. Wenst u echter een apart menu voor hen, dan kunt u kiezen uit de volgende voorstellen:
Chips en fruitsap
---
Lekkere tomatensoep met balletjes
---
Gebakken kippenfilet of hamburger met appelmoes en frietjes
---
Vanille-ijs met warme chocoladesaus
---
Frisdrank en water tijdens de maaltijd
Warme hoofdschotels
natuur – roomsausje
OF gebraiseerd – sausje met boursin
parmaham - roomsausje
OF natuur - bruine jus
OF “grand-mére” – zilveruitjes, champignons, spek
acaciahoning - kroketje van varkenswangetjes
medaillon – jus met dragon
OF amandelkorstje - sausje met fijne kruiden
OF “rossini” – panko - jus met Luikse stroop € 18,00
natuur - eigen jus
OF archiduc
wit blauw - klassiek - bruine jus
wit blauw - wilde paddestoelenroom
wit blauw - verse béarnaise
barbarie - sausje met honing en framboos
rozemarijn - mosterd - crepinette
look – jus met thijm
filet – Sint Bernardus
biscuit met fruit - bladerdeeg met aardbeien - …
warme chocoladesaus – coulis van rood fruit
rabarber - yoghurt - vanille
kalamansi - merengue - witte chocolade
cava - seizoensfruit
bladerdeeg - vanille-ijs
basilicum - vanille-ijs
dulce de leche - vanille - amandel
chocolade - fleur de sel - caramel
frambozencoulis - vanille-ijs
4 mini-desserts
chocomousse - tiramisu - panna cotta - vanille ijs- gebak – vers fruit
verse fruitsla - chocolademousses - tiramisu - verfijnd banketgebak - crème brulée - ijskoffie – geytetaart - panna cotta - vanille-ijs met warme chocoladesaus en frambozencoulis - vers gebakken wafeltjes en oliebollen - flensjes geflambeerd met Grand Marnier, biokaasjes van 't Dischof
Dit buffet kan verzorgd worden vanaf 50 personen
met versnaperingen
met mini-gebakjes
tomaat garnaal - gerookte zalm en heilbot - gerookte paling-forel- en makreelfilet – langoustine - vissalade - gevulde eitjes
gepocheerde zalmfilet en forel - tongrolletjes in chaud-froidsaus
beenham met asperges - parmaham met meloen - gebakken rosbief
varkensfilet - kippenboutjes - huisgemaakte pâté
soepje van de chef
gebraiseerde beenham - runds filet pûr «wit blauw » - lamskroontje
soepje van de chef
gebakken tongreepjes à l’Ostendaise - noorse zalm met kruidenpasta
gebraiseerde beenham - runds filet pûr « «wit blauw »
stukje kip - brochet van varken - worst - ribbetjes - groentenbar - warme en koude sausen - aardappel in de pel – broodjes
biefstuk - lamskroontje - stukje kip - brochet van varken - gebraiseerde ham – assortiment worstjes - ribbetjes - groentenbar - warme en koude sausen - aardappel in de pel – broodjes
Côte à l’os - lamskroontje - stukje kip - brochet van kip - gebraiseerde ham – assortiment worstjes - ribbetjes - groentenbar - warme en koude sausen - aardappel in de pel – broodjes
In de oven gebakken, 12 u op 90°, beenham met salad bar, warme en koude sausen, aardappel in de pel, brood en hoeveboter
Parma met meloen - carpaccio van rundsfilet - oesters - tomaat garnaal - foie gras met rode biet - …
scampi’s - tongfilets - zalm
lamskroontje - gebraiseerde beenham - rundsfilet pûr “wit blauw” - bijpassende sausen - seizoensgroentjes - aardappelbereidingen.
verse fruitsla - chocolademousses - tiramisu - verfijnd banketgebak - crème brulée - ijskoffie - geytetaart - panna cotta - vanille-ijs met warme chocoladesaus en frambozencoulis - vers gebakken wafeltjes en oliebollen - flensjes geflambeerd met Grand Marnier
met versnaperingen
Graag selecteren wij voor u een lekkere verfijnde huiswijn, wit en rood. Deze wijn wordt door velen geapprecieerd en leent zich uitstekend voor het schenken bij tal van gerechten. Deze wijnen kunnen altijd op voorhand geproefd worden. Hebt u eventueel een andere voorkeur dan kunnen we u gerust een voorstel doen.
Tijdens het diner kunt U ook opteren voor een forfait van witte en rode wijnen, alsook bieren, frisdranken en water zijn in deze prijs inbegrepen (soep wordt niet meegerekend als gerecht).
Na afloop van het diner kunt u opnieuw genieten van een forfaitaire prijs voor de dranken gedurende 5 uren.
Voor € 13,00 pp kan men gedurende de ganse avond van alle dranken genieten, met uitzondering van sterke dranken.
Indien genodigden enkel worden uitgenodigd naar het dansfeest en niet naar het diner wordt er een supplement van € 5,00 / pp aangerekend.