• Home
  • Over ons
  • Zalen
  • Restaurant
Hof ter Molen
  • Overnachten
  • Menu
  • Nieuws
  • Contact
Antoon
  • À la carte
  • Seizoensmenu
à la carte

RECEPTIE

Receptiehapjes

Trendy koude hapjes € 1,60/st

In glaasjes, schaaltjes of porseleinen schoteltjes

Huisgemaakte warme hapjes € 1,60/st

Franse oesters (fines de claires) € 2,10/st

Geserveerd met citroen en peper

Fingerfood € 2,00/pp

Olijfjes, ansjovis, kerstomaatjes,…

Receptiedranken

Schuimwijn, « Baron de Beaucourt » sec, Luxemburg  € 15,00/fles

Cava , « Dom Potier » brut, Spanje € 18,00/fles

Champagne, «Prévoteau Perrier » brut, premier cru, Frankrijk € 30,00/fles

Vers geperst fruitsap € 8,50/fles

Receptiemodules

- Standaardreceptie (ongeveer anderhalf uur) € 16,50/pp

Schuimwijn « Baron de Beaucourt » en fruitsap
Koude en warme hapjes (6 stuks) 

- Receptie van het huis (ongeveer twee uur) € 22,50/pp

Schuimwijn « Baron de Beaucourt » en fruitsap
Koude en warme hapjes (10 stuks) 

- Baby-borrel (ongeveer drie uur) € 35,00/pp

Om de geboorte van uw kleinste te vieren kan u uw gasten verwennen met een parade van een tiental fijne hapjes – warm en koud – en kunnen ze kiezen tussen een uitstekende Cava, fruitsap, bieren en frisdranken. Als afsluiter van de receptie worden de genodigden verwend met een dessertje.

Voor de allerkleinsten (2-12 jaar) voorzien we aangepaste hapjes (chips, kippenboutjes, kroketjes, croque monsieur, ijsje, suikerspin) en als drankjes fruitsap en frisdranken. Als het weer het toelaat wordt er ook een springkasteel voorzien. (€10,00/pp)

- VIP-receptie (ongeveer twee uur) € 45,00 / pp

Bij aankomst krijgen de genodigden een glaasje Cava of fruitsap.
Gedurende twee uur wordt voortdurend rondgegaan met Cava en 10 hapjes per persoon (5 warme en 5 koude). De gasten kunnen zich eveneens gaan bedienen aan één of meerdere buffetjes die opgesteld staan. Daarbij hebben ze de keuze uit ondermeer:

- Oesterbar en fruits de mer
- Oosterse wok met scampi’s en soepje van de chef
- Italiaans kraampje met charcutería: Parmaham, stoffelotto, rosetta-salami en allerhande pesto’s, zongedroogde tomaatjes, olijven, focaccio en warme raclette-kaas.

"Ik hou ervan om mensen een fijne avond te bezorgen"

Jari // 17 jaar // ober

Koude voorgerechten

Grijze Garnalen € 13,00

tomaat – avocado - slaharten

Schotse zalm € 13,00

tartaar – mi-ciut - notenslaatje

Slaatje “Hof ter Molen” € 13,00

kippenreepjes- scampi’s- krokante spekjes- parmaham

Rundsfilet “Wit-Blauw”  € 13,00

gemarineerde groentjes – parmesan - arbequina-olijven

Foie gras d’oie “Beauvoorde” € 16,00

terrine - structuren van rode biet - wildemanpeer

Canadese kreeft € 19,00

Belle-vue style – kwarteleitje

Eigentijdse mini-gerechtjes € 21,00

vitello tonato - foie gras- polderaardappel met gerookte forel - …
gepresenteerd op bordjes in buffetvorm

"De gerechten zijn hier steeds opnieuw een streling voor het oog""

Katia // vaste klant

Klassieke roomsoepen                                                             €/pp

U heeft keuze uit:

asperges - tomaat - bloemkool - witlof -waterkers - pompoen
broccoli - jonge worteltjes - champignon - kervel - knolselder

Met aangepaste garnituur € 4,50

 

Velouté “Agnes Sorel” € 5,00

gerookte eendenborst - beukzwammetjes 

“Grootmoeders lentesoep” € 6,00

fijne groentjes – gehaktballetjes 

Bouillabaise € 9,50

noordzeevis - rouille - krokante toast 

Bisque van kreeft € 10,00

armagnac - stukjes kreeft - zure room

Warme voorgerechten

Gepocheerd scharrelei € 13,00

preistoemp – grijze garnalen – pancetta

Vispannetje € 14,00

tong - scampi - zalm - kabeljauw - coquilles - garnalen

Kabeljauwhaasje € 14,00

zeekraal - prei - citroentijm 

Scampi’s € 14,00

curryroom – appeltjes - verse pasta 

Zeetong € 14,00

stoverij van jonge groentjes - broodcroutons - blanke boter 

Zeetong € 14,00

gestoofde prei – garnalen – witte wijnsaus

Schartong € 14,00

kingkrab - asperges – vierge van tomaat 

Zeebaars € 14,00

charlotte-aardappel – pijpajuin - béarnaise van schaaldieren 

Grietfilet € 14,00

postelein - garnaal - polderaardappel

Staartvis € 16,00

geconfijte flandriatomaat - kapperappeltjes - jus Nouilly-Prat 

St.-Jacobsvruchten € 16,00

ragout van oesterzwam - gerookt spek - sausje met cava 

Canadese kreeft € 18,00 

gegratineerd - keiemtaeler - tuinkruiden - venkel 

Tarbot € 18,00

venkel - pinktomaat – rode biet 

Voor de allerkleinsten onder ons

Kinderen onder de twaalf jaar kunnen mee-eten met de volwassenen aan de helft van de prijs. Wenst u echter een apart menu voor hen, dan kunt u kiezen uit de volgende voorstellen:

Tomaat garnaal € 9,00

Koninginnehapje met frietjes € 9,00

Spaghetti Bolognaise € 9,00

Gebakken kipfilet met appelmoes € 9,00

Hamburger met frietjes € 9,00

Gehaktballetjes in tomatensaus € 9,00

Kindermenu € 20,00/pers


Chips en fruitsap
---
Lekkere tomatensoep met balletjes
---
Gebakken kippenfilet of hamburger met appelmoes en frietjes
---
Vanille-ijs met warme chocoladesaus
---
Frisdrank en water tijdens de maaltijd
 

Warme hoofdschotels

Kalkoenfilet € 16,00

natuur – roomsausje

OF gebraiseerd – sausje met boursin 

Varkenshaasje € 16,00

parmaham - roomsausje

OF natuur - bruine jus

OF “grand-mére” – zilveruitjes, champignons, spek

Speenvarkenrug € 16,00

acaciahoning - kroketje van varkenswangetjes

Parelhoenborst € 17,00

medaillon – jus met dragon 

OF amandelkorstje - sausje met fijne kruiden                              

OF “rossini” – panko - jus met Luikse stroop                                    € 18,00

Kalfsvlees € 19,00

natuur - eigen jus

OF archiduc 

Rundsgebraad € 18,00

wit blauw - klassiek - bruine jus 

Rundslende € 19,00

wit blauw - wilde paddestoelenroom

Rundsfilet pûr € 20,00

wit blauw - verse béarnaise 

Eendenborst € 18,00

barbarie - sausje met honing en framboos 

Filet van konijn € 18,00

rozemarijn - mosterd - crepinette

Lamsfilet of kroontje € 19,00

look – jus met thijm

Hertenkalf € 20,00

filet – Sint Bernardus

Alle gerechten worden geserveerd met allerhande verse seizoensgroentjes, een aardappelbereiding naar keuze ( kroketjes, pommes dauphines, gratinaardappelen, gebakken nieuwe aardappeltjes,…) en er wordt tweemaal repasse voorzien.

Desserts

Gebak € 4,50

biscuit met fruit - bladerdeeg met aardbeien - … 

Ijstaart € 8,00

warme chocoladesaus – coulis van rood fruit 

Aardbeien € 9,00

rabarber - yoghurt - vanille

Citrus € 9,00

kalamansi - merengue - witte chocolade

Sabayon € 9,00

cava - seizoensfruit 

Golden-appel € 9,00

bladerdeeg - vanille-ijs 

Rood fruit-soepje € 9,00

basilicum - vanille-ijs 

Conference peer € 9,00

dulce de leche - vanille - amandel

Babelutte € 9,00

chocolade - fleur de sel - caramel

Seizoensfruit € 9,00

frambozencoulis - vanille-ijs

Combinatie van lekkers € 9,00

4 mini-desserts

Groot nagerechtenbord € 10,50

chocomousse - tiramisu - panna cotta - vanille ijs- gebak – vers fruit 

Buffet van nagerechten € 13,00

verse fruitsla - chocolademousses - tiramisu - verfijnd banketgebak - crème brulée - ijskoffie – geytetaart - panna cotta - vanille-ijs met warme chocoladesaus en frambozencoulis - vers gebakken wafeltjes en oliebollen - flensjes geflambeerd met Grand Marnier, biokaasjes van 't Dischof

Dit buffet kan verzorgd worden vanaf 50 personen

Koffie ‘t Molentje € 3,50

met versnaperingen

Koffie ‘t Molentje € 9,00

met mini-gebakjes 

Een maaltijd dient altijd afgesloten te worden met koffie.

"De kers op de taart..."

Bieke // 25 jaar // bruid

Koude en warme buffetten

Luxe koud buffet € 26,00

tomaat garnaal - gerookte zalm en heilbot - gerookte paling-forel- en makreelfilet – langoustine - vissalade - gevulde eitjes

gepocheerde zalmfilet en forel - tongrolletjes in chaud-froidsaus

beenham met asperges - parmaham met meloen - gebakken rosbief

varkensfilet - kippenboutjes - huisgemaakte pâté

Warm Buffet “Renoir” € 25,00

soepje van de chef

gebraiseerde beenham - runds filet pûr «wit blauw » - lamskroontje

Warm Buffet “Monet ” € 30,00

soepje van de chef

gebakken tongreepjes à l’Ostendaise - noorse zalm met kruidenpasta

gebraiseerde beenham - runds filet pûr « «wit blauw »

Bij deze buffetten zijn ook alle bijpassende seizoensgarnituren, fijne sausen en aardappelbereidingen voorzien. Indien u dit wenst kan eventueel geopteerd worden voor een andere vis- of vleesbereiding (scampi’s, zeebaars, kabeljauwhaasje, lamskroontje, parelhoenfilet,…).

Deze buffetten worden geserveerd vanaf 50 personen.

""Een uitgebreid assortiment, voorzien van bijpassende seizoensgroentjes, sausen en aardappeltjes naar keuze""

Barbecues

Barbecue ‘Classique’ € 18,00

stukje kip - brochet van varken - worst - ribbetjes - groentenbar - warme en koude sausen - aardappel in de pel – broodjes

Barbecue ‘Charente’ € 20,00

biefstuk - lamskroontje - stukje kip - brochet van varken - gebraiseerde ham – assortiment worstjes - ribbetjes - groentenbar - warme en koude sausen - aardappel in de pel – broodjes 

Barbecue ‘Prestige’ € 23,00

Côte à l’os - lamskroontje - stukje kip - brochet van kip - gebraiseerde ham – assortiment worstjes - ribbetjes - groentenbar - warme en koude sausen - aardappel in de pel – broodjes 

Gebraiseerde beenham € 18,00

In de oven gebakken, 12 u op 90°, beenham met salad bar, warme en koude sausen, aardappel in de pel, brood en hoeveboter 

"Ik lever hier de beste kwaliteit rotisserie specialiteiten"

Antoon // slager

Moving dinner

Deze formule van feestvieren bestaat uit verschillende buffetten van voorgerecht tot en met dessert. Er worden wel plaatsen voorzien voor de gasten omdat de periode om recht te staan te lang is.

Deze formule kan gekozen worden vanaf 70 personen. € 55,00/pp

Koud voorgerechtenbuffet

Parma met meloen - carpaccio van rundsfilet - oesters - tomaat garnaal - foie gras met rode biet - …

Warm voorgerechtenbuffet

scampi’s - tongfilets - zalm

Hoofdgerechtenbuffet

lamskroontje - gebraiseerde beenham - rundsfilet pûr “wit blauw” - bijpassende sausen - seizoensgroentjes - aardappelbereidingen.

Buffet van nagerechten

verse fruitsla - chocolademousses - tiramisu - verfijnd banketgebak - crème brulée - ijskoffie - geytetaart - panna cotta - vanille-ijs met warme chocoladesaus en frambozencoulis - vers gebakken wafeltjes en oliebollen - flensjes geflambeerd met Grand Marnier

Koffie ‘t Molentje

met versnaperingen

""Bij deze formule van feestvieren is er voor elk wat wils""

Stépanie // 25 jaar // bruid

Onze wijnkaart

Graag selecteren wij voor u een lekkere verfijnde huiswijn, wit en rood. Deze wijn wordt door velen geapprecieerd en leent zich uitstekend voor het schenken bij tal van gerechten. Deze wijnen kunnen altijd op voorhand geproefd worden. Hebt u eventueel een andere voorkeur dan kunnen we u gerust een voorstel doen.

- Witte en rode huiswijn: € 15,00 / fles

- Water aan tafel: plat/bruis € 3,00/ fles

 

Tijdens het diner kunt U ook opteren voor een forfait van witte en rode wijnen, alsook bieren, frisdranken en water zijn in deze prijs inbegrepen (soep wordt niet meegerekend als gerecht).

- Bij één gerecht: € 9,00 / pp
- Bij twee gerechten: € 11,00 / pp
- Bij drie gerechten: € 13,00 / pp

 

Na afloop van het diner kunt u opnieuw genieten van een forfaitaire prijs voor de dranken gedurende 5 uren.
Voor € 13,00 pp kan men gedurende de ganse avond van alle dranken genieten, met uitzondering van sterke dranken.
Indien genodigden enkel worden uitgenodigd naar het dansfeest en niet naar het diner wordt er een supplement van € 5,00 / pp aangerekend.

""Wine is bottled poetry""

Robert L. Stevenson

Adres

Feestzaal
Kruiskalsijdestraat 7
8600 Leke

info@termolen.be

Contact

Vraag een offerte aan of stel een vraag:

Stuur een bericht

Voor bespreking van uw feest

Annelien Crul en Dieter Dulst
Lekedorpstraat 50
8600 Leke

Tel. 051 50 17 40
Fax. 051 50 17 50

  • Home
  • Over ons
  • Zalen
  • Restaurant
  • Overnachten
  • Menu
  • Nieuws
  • Contact