Nieuws

Nieuwjaarsmenu in Hof ter Molen

zondag 7 januari 2018

  In januari kunt u op zondag 7 en 28 januari 2018 gastronomisch komen tafelen in Hof ter Molen: Een ideale manier om het jaar goed te beginnen! Reservatie kan via info@termolen.be, of telefonisch op 051/50.17.40 We bieden u het volgend all-in menu aan, dat bediend wordt aan tafel:   Baron de...

Afhaalgerechten in onze traiteurzaak Traiteur Antoon te Leke

maandag 18 december 2017

Tijdens de eindejaarsperiode zijn de feestzalen gesloten, maar u kunt wel terecht in onze traiteurzaak voor het afhalen van uw feestmenu. Neem gerust een kijkje in onze folder!      

Diksmuidse chefs steunen De Klapstoel in Diksmuide

zondag 12 november 2017

In de tweede helft van november gaat jaarlijks de ‘Week van de Smaak’ door. Zondagavond 12/11/2017 werd in Diksmuide de kick off gegeven met de vierde editie van ‘Diksmuide Ademt Culinair’, een collectief van 6 chefs met Diksmuidse roots die samen evenementen organiseren en zo de mensen in een uniek kader te laten proeven van streekproducten. Deze vierde editie vond plaast in de Citroëngarage Vanhulle in Kaaskerke. Er werd een 6-gangen menu geserveerd vol...

DAC IIII was opnieuw een succes!

zondag 12 november 2017

Voor de vierde keer reeds ging Dieter Dulst de samenwerking aan met 5 andere Diksmuidse chefs om zo samen het collectief 'Diksmuide Ademt Culinair' te vormen. In een omgebouwde garage werd een 6-gangen menu geserveerd vol streekproducten. Die avond werd de opbrengst van de vorige editie, € 2000,00, geschonken aan het Diksmuidse 'Klapstoel'.  

Veldfeesten in Hof ter Molen

zondag 5 november 2017

Hof ter Molen bestaat dit jaar 10 jaar! En dit willen we niet onopgemerkt laten voorbijgaan... We vieren dit op zondag 5 november met een feestelijke brunch én animatie ! Graag tot dan! Het Hof ter Molen-team  

Pop-up café "Slag van de Molen" opent opnieuw de deuren!

donderdag 29 juni 2017

Vanaf donderdag 29/06 tot zondag 20/08 kunt u opnieuw terecht in de oude molen voor een zomerse cocktail, lekkere gin, sangria's, streekbieren en zoveel meer! Nieuw dit jaar zijn de pizza's met zuiderse toppings voor een instant summer feeling!  

DAC III

zondag 13 maart 2016

DAC III , de derde editie van Diksmuide Ademt Culinair, was opnieuw een succes. We kijken al uit naar een volgende editie!      

Diksmuidse chefs steunen goed doel

dinsdag 5 januari 2016

Op zondag 13 maart 2016 pakken 6 Diksmuidse chefs uit met de derde editie van “Diksmuide ademt culinair”.  Op die zondagavond lanceren ze  hun derde stijlvol pop-up-restaurant met afterparty. De opbrengst van de tweede editie, niet minder dan 1.000 Euro, werd geschonken aan Duin en Polder die dit op zijn beurt zal investeren in hun sociaal woonproject in de Keiemse...

Diksmuide ademt culinair

donderdag 4 december 2014

‘Diksmuide Ademt Culinair’ is een collectief van 6 Diksmuidse topchefs. In 2013 lanceerden we in het kader van de ‘Week van de Smaak’ voor de eerste maal een stijlvol pop-uprestaurant op de Grote Markt van Diksmuide.De opbrengst van deze avond werd geschonken aan een regionale VZW, 'De Helpende Hand' uit Beerst. Ook dit jaar gingen we op hetzelfde elan verder: op zondagavond 30 november 2014 lanceerden we een nieuwe pop-up mét...