Nieuws | Hof Ter Molen

Nieuws

 

- Alles -
- Alle - Acties Evenementen Nieuws

18.01.2024

Jaarlijks verlof

Hof ter Molen gaat met verlof van dinsdag 6 februari tot en met woensdag 21 februari. Op donderdag 22 februari zijn we terug open!

30.10.2023

Eindejaarsmenu's 2023-2024

Vanaf half november zijn de Kerstmenu's beschikbaar.
Kom snel langs en doe al wat inspiratie op voor het eindejaar!

31.08.2023

Overnachten na uw feest?

Sinds 2023 beschikken we naast de vakantiewoning ook over 6 luxueuze gastenkamers. 's Morgens wordt u verwend met een heerlijk ontbijt!

11.05.2023

Receptie

Bij mooi weer kunnen we uw receptie gerust buiten laten doorgaan. We beschikken over veel gezellige én zonnige hoekjes op ons domein

08.07.2022

Jazz optreden

Donderdag 14 juli komt een jazz band optreden op het terras van Hof ter Molen.
Welkom vanaf 19.30u, optreden start om 20.30u

14.11.2021

Opgevulde kalkoen

Ga je dit jaar eens voor een traditioneel kerstmenu?
Al eens gedacht aan opgevulde kalkoen? Dit wordt geserveerd met een heerlijke roomsaus, en met fruitgarnituur (peertjes met bosbessen, perzik & druifjes in de saus) Weet je niet goed hoe je hieraan begint, dan helpen we je graag door het bakken van de kalkoen. Deze kun je dan warm komen afhalen op een op voorhand afgesproken tijdstip. 
Op 24/12  en 31/12 kan dit bijvoorbeeld tussen 16u-17u en op 25/12 en 1/1 kan dit tussen 11u-12u

Meer info?

https://www.termolen.be/sites/hof_ter_molen/files/uploads/media/files/h…

03.09.2021

Nieuw! Foodautomaat

In onze nieuwe automaat naast de winkel kunnen bestellingen afgehaald worden tijdens én buiten de openingsuren. Handig voor wie vroeg de baan op moet, sluitingstijd niet haalt of wie simpelweg geen tijd / zin heeft om aan te schuiven in de winkel.

U kunt een maaltijd ter plaatse uit de automaat halen, of u kunt zelf uw keuze van bestelling doorgeven. Hierbij ontvangt u na het klaarmaken van deze bestelling via gsm een persoonlijke code om uw vak in de versbox te openen. Vergeet dus zeker uw gsm-nummer niet door te geven wanneer u een bestelling plaatst.

Snel, gemakkelijk en lekker, dus proberen maar!!!

28.04.2021

#ikkooplokaal

Ben jij een trotse klant die houdt van onze kwalitatieve producten, vakkennis en persoonlijke service? Stoef dan met 'Hof ter Molen' en win!

Ga naar https://www.ikkooplokaal.be/nl/hof-ter-molen en breng je stem uit.

Vergroot je winstkansen en stoef ook op sociale media.

Neem een foto van jezelf in onze winkel of van je aankopen en plaats deze op sociale media.

Om te kunnen winnen tag je ‘Ik koop lokaal’ , tag je 'hoftermolen' en gebruik je de hashtag #ikkooplokaal.

@ikkooplokaal

@hoftermolen

#ikkooplokaal

23.04.2021

Nieuw! Dry aged entrecote van Scottona

'Scottona' dry aged côte à l'os van Limousinrund

Het woord Scottona betekent in het Italiaans letterlijk “vaars”. Een vaars is een jong vrouwelijk rund dat nog geen kalveren kreeg. Deze worden naar Italië gebracht en groeien daar op in de Italiaanse Alpenweiden rond de regio van Verona, waar hun dieet vooral bestaat uit grassen en Alpenkruiden. Kenners omschrijven dit Scottona vlees dan ook niet voor niets als het beste van twee werelden.

De mix van leefomgeving, leeftijd en voeding zorgt voor fijngemarmerd en sappig vlees met een bijzondere zachtheid. Daarnaast is het rijk aan antioxidanten én cholesterolarm.

13.04.2021

Nieuw! Dry age entrecote van Montbéliard!

Montbéliard is een melkveeras dat afkomstig is uit de Franse Jura, en nu voornamelijk in de Savoie wordt gekweekt. Het is een stevig en robuust dier, met sterke lange poten, dat zich uitstekend handhaaft in de ruwe omstandigheden van het bergachtig gebied van de Savoie. Het ras geeft zowel zeer hoogwaardige melk, voornamelijk gebruikt voor de productie van bekende kazen zoals de Comté, als uitstekend vlees dankzij zijn goede bespiering. Het vlees is krachtig en enorm smaakvol, en leent zich perfect voor dry ageing. Voor iedereen die het proeft een ware ontdekking.

Hoe maak je dit klaar?

  1. Haal het vlees op voorhand uit de koelkast en laat het een uur op kamertemperatuur rusten
  2. Laat het vlees dan 30 minuten opwarmen in een oven op 50°c. 
  3. Het bakken zelf bestaat er enkel uit door kort aan beide kanten even dicht te schroeien op de bbq of in de pan.
  4. Na het dichtschroeien laat je het vlees eventjes rusten onder aluminiumfolie. Vergeet niet om het even om te draaien, zodat het vocht in het vlees zich goed kan verspreiden.
  5. Veel kruiding en marinades heeft dit puur stukje vlees niet nodig. In zijn eenvoud, vergezeld door een snuifje Fleur de sel en grof gemalen peper, zal zijn pure smaak het meest tot zijn recht komen.
  6. Smakelijk!

11.01.2021

American style ceremonie... Iets voor jullie?

Al eens gedacht aan een persoonlijke ceremonie op de locatie van het feest? Dit blijft nog lang in het geheugen van jullie genodigden! Contacteer ons gerust voor meer info!

29.09.2020

Nieuwe winkel

Wist je dat er sinds 3 oktober een nieuwe slagerij en traiteurwinkel geopend is op de site van Hof ter Molen? Slagerij Antoon en Hof ter Molen werden één geheel, zo  kunt u nu het ganse jaar door genieten van de kwaliteit en versheid van onze gerechten bij u thuis. Je vindt ons in de Lappersfortstraat 6, 8600 Leke.